Web Analytics Made Easy - Statcounter

جریان اصلاح طلب مدعی است که ایران از دریافت تضمین صرفنظر کرده و با آمریکا توافق کند. این دقیقا خواسته آمریکا، اسرائیل و تروئیکای اروپا است.

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌ استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با  «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

********

** از تضمین خبری نیست، با آمریکا توافق کنیم!

«یوسف مولایی» فعال اصلاح طلب که در دولت روحانی مشاور «عباس آخوندی» در وزارت راه وشهرسازی بوده است در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت:«معتقدم دستاوردهای ایران و آمریکا با احیای برجام بیشتر از وضعیت کنونی است و هر دو کشور از آسیب‌های بیشتر جلوگیری می‌کنند... ایران و آمریکا باید به سمت توافق پایدار حرکت کنند. هرچند در روابط بین‌الملل ما نمی‌توانیم بین دو کشور توافق پایدار در نظر بگیریم و ممکن است این مساله پس از مدتی متزلزل شود. به همین دلیل تضمین به معنای حقوقی زیاد در چنین توافقاتی محلی از اعراب ندارد.»

وی افزود:«هر دو طرف باید یک انعطاف منطقی برای رسیدن به یک هدف بزرگ‌تر را در دستور کار خود قرار بدهند. دو کشور نباید انتظار داشته باشند مطالبات حداکثری آنها محقق شود. به همین دلیل نقش واسطه‌گری کشورهای اروپایی و کشورهایی که به امنیت جهانی علاقه‌مند هستند پررنگ‌تر خواهد شد. در این زمینه کشورهایی اروپایی تلاش‌هایی نیز انجام داده‌اند تا بتوانند دیدگاه‌های دو کشور ایران و آمریکا را درباره برجام به هم نزدیک کنند. آن چیزی که قطعیت دارد این است که دولت بایدن از اراده کافی برای حل کردن مشکلات به وجود آمده توسط دولت ترامپ برخوردار است.»

جریان اصلاح طلب در تحلیل مسائل مرتبط با سیاست خارجی و به خصوص برجام، چند اشتباه فاحش را مرتب تکرار می کند.

اول اینکه، ایران و آمریکا را در یک کفه ترازو قرار داده و مدعی است که طرفین باید از خواسته های حداکثری خود کوتاه بیایند. انگار نه انگار که آمریکا در اقدامی غیرقانونی و غیرانسانی و ظالمانه تحریم هایی را علیه ملت ایران وضع کرده است.

آیا خواسته ایران مبنی بر لغو تحریم را باید با زورگویی و خوی دیکتاتوری آمریکا در اعمال تحریم ها، در یک کفه ترازو قرار داد؟! ما می گوییم که آمریکا باید تحریم ها را لغو کند، در مقابل آمریکا می گوید ایران باید صنعت هسته ای و صنعت موشکی و توان دفاعی و قدرت منطقه ای خود را تعطیل کرده و در آن ها بتن بریزد. حال مگر می شود گفت که طرفین حد وسط را بگیرند؟!

دوم اینکه، جریان اصلاح طلب مدعی است که در صورت توافق با آمریکا شرایط بهتر می شود. این ادعا در حالی است که در حدفاصل سالهای 92 تا 1400 در دولت مورد حمایت اصلاح طلبان، توافق میان ایران و آمریکا امضا شد. سوال اینجاست که آیا در این مدت شرایط اقتصادی بهبود یافت؟! آیا تحریم ها به تاریخ پیوست؟! آیا دشمنی آمریکا با ملت ایران خاتمه یافت؟!

سوم اینکه، جریان اصلاح طلب مدعی است که ایران از دریافت تضمین صرفنظر کرده و با آمریکا توافق کند. این دقیقا خواسته آمریکا، اسرائیل و تروئیکای اروپا است. یعنی اجرای یکطرفه تعهدات ایران بدون دریافت هیچ امتیازی از طرف مقابل. این قبیل پیشنهادات، بیش از آنکه مصداق سهل اندیشی باشد، بوی خیانت می دهد.

چهارم اینکه، جریان اصلاح طلب همچنان به دوگانه دروغین «دموکرات های خوب- جمهوری خواهان بد» معتقد است. این در حالی است که اتفاقا بیشترین حجم تحریم ها و ترورها و اقدامات ضدایرانی در دولت های دموکرات در آمریکا به وقوع پیوسته است.

** بعد از انقلاب جوانان از ارزش های دینی فاصله گرفتند

روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم «سید حمید کلانتری» فعال اصلاح طلب و معاون وزیر کار در دولت روحانی(یکی از ضعیف ترین وزارتخانه های دولت قبل) نوشت:«تجربه بعد از انقلاب ما نشان داده که متاسفانه بسیاری از جوانان ما از ارزش‌های دینی و بخش زیادی از افرادی که در کسوت دین و روحانیت هستند کناره گرفته‌اند، ناشی از همین است که بین گفتار و اعمال تفاوت‌های بسیار زیادی است.»

نویسنده یادداشت مذکور که از بانیان مشکلات موجود است، در ادامه نوشت:«وقتی می‌بینند بخشی از مسوولان و مبلغین نظام و بخشی از دولتمردان تنها چیزی که متوجه آن نیستند، درد و رنجی است که مردم ضعیف جامعه که نزدیک به حداقل پنج دهک جامعه و ۵۰ درصد جامعه ما هستند گرفتار آنند، درک نمی‌کنند و دردشان درد مردم نیست، طبیعتا سرمایه اجتماعی و اعتماد در جامعه ما افول پیدا می‌کند.»

این روزنامه اصلاح طلب که پیش از این پیشنهاد آزادی مشروبخواری و آزادی خرید و فروش مواد مخدر را مطرح کرده بود، در این یادداشت مدعی شده است که «تجربه بعد از انقلاب ما نشان داده که متاسفانه بسیاری از جوانان ما از ارزش‌های دینی و بخش زیادی از افرادی که در کسوت دین و روحانیت هستند کناره گرفته‌اند.»

این قبیل ادعاهای بی پایه و اساس به این دلیل است که بخش قابل توجهی از جریان اصلاح طلب با قاطبه ملت ایران فاصله ای پرناشدنی دارد و با مطالبات آحاد مردم بیگانه است.

رهبر معظم انقلاب- 14 خرداد 1401- در بخشی از بیانات به مناسبت سی‌وسومین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه امروز گرایش مردم به دین و انقلاب یقیناً بیش از ابتدای انقلاب است، به نمونه‌هایی برجسته از حضور شکوهمند مردم در تجلیل از مقاومت و روحانیت اشاره کردند و گفتند:«تشییع میلیونیِ بدنِ قطعه‌قطعه شهید سلیمانی و بزرگداشت آن مرد انقلابی، مبارز و مجاهد، و تشییع پیکر و ابراز احساسات مردم به درگذشت مراجع و فقهای عالی‌قدری همچون آیت‌الله صافی‌گلپایگانی و آیت‌الله بهجت با گرامیداشت هیچ شخصیت سیاسی و هنری دیگر در کشور قابل مقایسه نیست و نشان‌دهنده اعتقاد مردم به روحانیت، دین، جهاد و مقاومت است.»

ایشان حضور مشتاقانه جوانان در مراکز اعتکاف و اجتماعات عظیم معنوی و همچنین راهپیمایی‌های با شکوه ۲۲ بهمن و روز قدس را نشانه‌های دیگری از وفاداری ملت به به راه امام بزرگوار دانستند و افزودند:«نمونه دیگری از ارادت دینی مردم، اظهار شوق و ارادت آحاد مردم از پیر و جوان و کودک در سراسر کشور به ساحت حضرت ولی‌عصر(عج) در قالب سرودی است که این روزها پخش شده است.»

در ماهها و هفته های اخیر سرود حماسی «سلام فرمانده» غوغایی در کشور به راه انداخته و شهر به شهر و روستا به روستا و کوچه به کوچه در حال گسترش و فراگیری است و حتی در دیگر کشورها نیز در حال تکثیر است. اجتماع کثیر و تماشایی مردم و به خصوص دهه نودی ها برای تجدید عهد با امام زمان(عج) رسانه های دشمن را به شدت تکاپو انداخت.

در ماههای گذشته نیز حضور پروشور و تماشایی جوانان در مراسم احیای شب های قدر، بازخورد وسیعی در رسانه ها داشت. شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم نیز مصداق دیگری از تدین و دینداری جوانان غیور کشورمان در سالهای پس از انقلاب است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین حادثه متروپل قیمت ویژه های مشرق آیت الله صافی گلپایگانی دفاع مقدس امریکا ویژه های مشرق آیت الله بهجت شهید سلیمانی آیت الله صافی گلپایگانی روز قدس اسراییل آیت الله بهجت اسرائیل دولت ترامپ جمهوری اسلامی ایران برجام دولت روحانی تروئیکای اروپا انقلاب روزنامه آرمان آمریکا آیت الله صافی گلپایگانی روزنامه اصلاح طلب وزارت راه و شهرسازی ویژه های مشرق روزنامه اصلاح طلب عباس آخوندی 22 بهمن اخبار داغ خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت ارزش های دینی آمریکا توافق جریان اصلاح طلب ایران و آمریکا بعد از انقلاب رسانه ها تحریم ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی با حضور معاون اول رئیس جمهور، معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور و رئیس کل بانک‌مرکزی برگزار شد؛ هدف از برگزاری این نشست بررسی وضعیت سیاست های ارزی دولت سیزدهم در مجموعه بخش های اقتصادی کشور بود.

آنگونه که ایسنا روایت کرده، در این نشست اعضای کمیسیون اقتصادی، بانک مرکزی، مخبر معاون اول رئیس جمهور و حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور حضور داشتند و در مورد شرایط اقتصادی کشور و پیامدهای مرتبط با انتقال سیاست های ارزی در طول ۲ سال اخیر به بیان نکاتی پرداختند. همچنین ضمن‌ بررسی شاخص های مثبت همانند نرخ رشد و نرخ تورم و نقدینگی به اهم مشکلات مربوط به سیاست ها اشاره کردند.

در این نشست وضعیت تراز تجاری، افزایش نرخ تورم کالاهای اساسی و غیر اساسی، قاچاق، وضعیت تولید کالاهای اساسی در داخل کشور و شاخص سرانه مصرف واردات کالاهای اساسی مطرح شد.

همچنین در این جلسه، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجموعه بسته پیشنهادی کمیسیون را به معاون اول رئیس جمهور تقدیم و بیان کرد که ما آماده همکاری در جهت بهبود شرایط اقتصادی در کشور هستیم.

فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز در این جلسه توضیحات مربوط با شاخص های کلان اقتصادی و اثرات مثبت آن در اقتصاد کشور را توضیح داد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از توافقات خوب این کمیسیون با معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح سیاست‌های ارزی جهت ارتقای توانمندی اقتصادی کشور خبر داد و گفت: ما آماده همکاری در جهت بهبود شرایط اقتصادی در کشور هستیم.

پیش از این، پورابراهیمی در نامه ای به رئیس جمهور ضمن تببین مشکلات در رابطه با پیامدهای ارزی دولت در سیاست های ارزی بانک مرکزی، پیشنهاداتی را مطرح کرده بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904206

دیگر خبرها

  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل | توافق نانوشته‌ ایران و طرفهای غربی درباره غزه | خبر مهم درباره بازگشت روابط دیپلماتیک با این کشور
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • رئیس دیوان عالی کشور : در فضای مجازی باید از ارزش های اسلامی دفاع کنیم
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم: «وعده صادق» اجماع‌ساز بود و همگان آن را ستودند/ ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/ فقط مذاکره مسائل را حل نمی‌کند/ ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم/ از وضع زندگی مردم و خواسته‌های جوانان مطلعم
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز