Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه شروط بازگشت آمریکا به برجام پیرو گفت‌وگو بین ایران و ۱+۴ طراحی می‌شود، گفت: البته روند فعلی مذاکرات هنوز با خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران فاصله دارد و ما فکر می‌کنیم تا موقعی که تغییر اساسی در سیاست‌های آمریکا صورت نگیرد، مذاکرات نمی‌تواند به این زودی‌ها به نتیجه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین: نماینده مردم تهران با اشاره به مذاکرات وین گفت: مذاکرات ۶ دوره‌ای در وین و با دستورالعمل‌های کلان نظام جمهوری اسلامی و با یک سیاست حرف قطعی مقام معظم رهبری انجام شد.

ابوالفضل عمویی با بیان اینکه سیاست‌های تبینی مذاکرات شامل لغو کلیه تحریم‌ها و راستی‌آزمایی لغو تحریم‌ها به صورت موثر و اقدام ایران پس از اقدام طرف مقابل بود، ادامه داد: محور دوم مذاکرات اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و به ویژه ماده ۷ این قانون است؛ لذا هیئت مذاکره‌کنندگان ایرانی با این سیاست‌ها در مذاکرات شرکت کردند و در این زمینه ۶ دور گفت‌وگو صورت پذیرفت.

وی تاکید کرد: مذاکره‌کنندگان تاکنون به یک متن اولیه دست پیدا کرده‌اند. البته این متن اولیه هنوز تکمیل نشده، اما بعد از انتخابات اخیر این متن در داخل کشور مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به تشکیل هئیت تطبیق توافق برجام بیان داشت: این هئیت متشکل از نمایندگان مجلس، دولت و شورای عالی امنیت ملی بوده و موضوعات نیز به اطلاع نهادهای زیربط رسیده است.

عمویی اظهارداشت: بنابراین با در نظر گرفتن این چارچوب، هنوز روند فعلی مذاکرات پایان پیدا نکرده است. لذا با توجه به اینکه در حال حاضر در دوره انتقالی دولت هستیم و برای اینکه دولت جدید سیاست‌هایش را شکل دهد، فعلاً مذاکرات برای هماهنگی‌های داخلی به یک فاصله چند هفته‌ای موکول شده است. از این جهت جمهوری اسلامی برای رسیدن به اهداف مذکور، مذاکرات را ادامه خواهد داد.

وی با بیان اینکه این احتمال وجود دارد که سیاست‌های جدید در دولت سیزدهم شکل بگیرد، گفت: با این حال چارچوب سیاست‌ها همان سیاست‌هایی است که فعلا مطرح شده و قرار نیست تغییری  در آن‌ها صورت بگیرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه این آمریکایی‌ها هستند که باید تغییری در مواضع خود داشته باشند، بیان داشت: تاکنون هدف اصلی این مذاکرات این بوده است که ایران و ۱+۴ عضو گروه مذاکره‌کنندگان برجام هستند و طرف آمریکایی در سال ۲۰۱۸  از برجام خارج شده  و در سال ۲۰۲۱ اعلام کرده که مایل است تا به برجام بازگردد، لذا به دلیل اینکه آمریکا به تعهداتش عمل نکرده، در حال حاضر شروطی برای پذیرش آمریکا جهت برگشت به برجام تعیین می‌شود، بنابراین موضوع مذاکرات همین مبحث شروط ایران برای آمریکایی‌ها است.

وی بیان داشت: این شروط از طریق گفت‌وگو بین ایران و ۱+۴ طراحی می‌شود. البته اینکه این شروط مورد پذیرش آمریکا قرار می‌گیرد و یا نمی‌گیرد مسئله دیگری است. چیزی که تاکنون مطرح هست این است که روند فعلی مذاکرات هنوز با خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران فاصله دارد و ما فکر می‌کنیم تا موقعی که تغییر اساسی در سیاست‌های آمریکا صورت نگیرد و آمریکا دست به اقدام عملی نزنند، مذاکرات نمی‌تواند به این زودی‌ها به نتیجه برسد.

منبع: خبرگزاری میزان

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ابوالفضل عمویی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس مذاکرات وین جمهوری اسلامی امنیت ملی سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا که خشم و انزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به نمایش گذاشته و از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند بورس دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ایران شده و به تحصیل خود ادامه دهند.

داداش پور با اعلام حمایت از دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، تصریح کرد: دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی جهانی از جایگاه رو به رشد و خوبی برخوردار هستند و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی در هر رشته ای که تمایل به ادامه تحصیل داشته باشند می‌توانند از ظرفیت موسسات آموزش عالی ایران بهره مند شوند.

وی ایران به عنوان کشوری که به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا مستقل بوده و یار مظلومان جهان است معرفی نمود و افزود: سیاست‌های ایران اسلامی بر اساس آنچه حضرت امام خمینی"ره" ترسیم فرموده بود و راهبردهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی، استکبار ستیزی و استعمار زدایی و فرهنگ سازی این سیاست بوده و است و باهمین رویکرد بود که توانستیم هیبت آمریکا و رژیم صهیونیستی را در دنیا به چالش بکشیم و امروز چشم تمامی آزادیخواهان جهان به ایران دوخته شده است که در حمله موشکی به اسراییل با خوشحالی جهانیان این نگاه به عیان مشخص گردید و امروز با همین نگاه و سیاست است که وزارت علوم با افتخار اعلام آمادگی جذب هر دانشجوی معترض و اخراج شده را مطرح می‌کند.

رییس سازمان امور دانشجویان همچنین با اشاره به تخریب مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در غزه و به تعطیلی کشاندن آن‌ها یادآور شد: دانشگاه‌های ایران با توجه به ظرفیت‌های خوبی که از آن بهره‌مند هستند این آمادگی را دارند تا ما بتوانیم به بورسیه دانشجویان غزه نیز بپردازیم.

رییس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: بی تردید ایران ملجا و خانه امن تمامی ظلم ستیزان و مظلومانی است که به خاطر مبارزه با استکبار و صهیونیسم جهانی از تحصیل و زندگی باز مانده‌اند.

وی برخورد بی منطق و خشن پلیس آمریکا با دانشجویان را رسوایی این کشور در برابر شعار آزادی بیان در غرب عنوان کرد و اظهار داشت: این حرکت پلیس و نوع برخورد حاکمیت با این جریان و حرکت دانشجویی نشان داد شعار آزادی بیان و ارج نهادن به قشر تحصیلکرده سرابی بیش نبوده و تشت رسوایی غرب با این رفتار به صدا در آمده و به تمامی کسانی که به هر نوعی دل در گرو مهد توسعه و آزادی آمریکا داشتند، فهماند هر کجا که سیاست این کشور اقتضا نماید، تمام شعارها را در برابر منافع خود ذبح می کند و ذره ای به شعارها ارزش قائل نخواهد شد.

وی در پایان سیاست راهبردی ایران را مبارزه با مستکبران و دفاع از مظلومان نام برد و خاطر نشان ساخت: دیروز با موشک و پهپاد هیمنه پوشالی و گنبد آهنین رژیم صهیونیستی و آمریکا را به چالش کشیدیم و اقتدار ایران اسلامی را در عمل به اثبات رساندیم و نقاب از چهره واقعی استکبار که تهدید به گزینه‌های روی میز داشت کنار زدیم و امروز با اعلام آمادگی جذب دانشجویان معترض و اخراجی علیه جنایات رژیم صهیونسیتی، ظرفیت و نگاه ایران را در همه عرصه‌ها به ویژه دانش گستری و جذب دانشجویان مظلوم با هر نژاد و زبانی به دنیا نشان می دهیم و ایران اسلامی همواره پشتیبان حق خواهان و پشیمان کننده زورگویان عالم بوده و بر همین سیاست و روش باقی خواهد ماند.

کد خبر 6098202

دیگر خبرها

  • (ویدئو) پورمحمدی: در شرایط فعلی بهتر از قالیباف برای ریاست مجلس نداریم
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • نتانیاهو: پیشنهاد حماس با خواسته‌های ضروری ما فاصله داشت / اجازه نمی‌دهیم حماس توان نظامی‌اش را بازیابد
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • نتانیاهو: پیشنهاد مورد قبول حماس از خواسته‌های ضروری اسرائیل فاصله دارد
  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا